Helyi közélet

2013.12.18. 17:42

Nyitott a bátori kéttannyelvű

Nyírbátor - Nyílt tanítási nap volt a Nyírbátori Magyar-Angol Kéttannyelvű Általános Iskolában.

Nyírbátor - Nyílt tanítási nap volt a Nyírbátori Magyar-Angol Kéttannyelvű Általános Iskolában.Egy rendezvénysorozat részeként az idei tanévben eddig már többször ellátogathattak a Nyírbátori Magyar-Angol Kéttannyelvű Általános Iskolába a jövő tanév leendő első osztályosai és szüleik. Először egy őszi kézműves délelőttre, majd egy vidám hangulatú sportolásra a hatalmas tornacsarnokba, azután pedig a „Krampuszvetélkedőre” hívták őket, ahol a sorverseny vendége volt a Mikulás is.

December 12-én a nyílt tanítási napon ismerkedhettek meg a jelenlegi 4. osztályos tanítókkal, akik minden valószínűség szerint a következő tanévben az első osztályos tanító nénik lesznek. Az 1. órában magyar nyelv és irodalom, a 2. órában matematika tantárgyból kaphattak ízelítőt az érdeklődők, a 3. órában angol nyelv és testnevelés terén mutatták be a tagozatos oktatás lehetőségeit.

Az iskolások mellett szívesen tevékenykedtek a nagycsoportos óvodások, aktívan részt vettek a számolásban, verselésben, rajzolásban egyaránt. A szülők is élvezettel figyelték kis csemetéjük vállalkozó kedvét, biztatták őket a játékos feladatok megoldására. A délelőtt végén sok pozitív élményről számoltak be búcsúzás közben. A későbbiek folyamán újabb nyílt tanítási napot szervezünk, melynek időpontjáról külön értesítést küldünk.

 Az iskolákba nem csak a gyerekeket, hanem a szülőket is várják: ilyen alkalom lesz a december 20-án 17.30–kor kezdődő karácsonyi ünnepi műsor, majd a február 1-jén tartandó jótékonysági bál is, melynek bevételéből tehetséges tanulóikat támogatják alapítványuk által.

KM-LTL

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában