Helyi közélet

2013.12.12. 18:53

Záhonyi diákok hatodik helye az országos versenyen

Záhony - Az AIDS világnapján a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt szervezésében 11. alkalommal rendezték meg az Országos HIV/AIDS Prevenciós Versenyt.

Záhony - Az AIDS világnapján a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt szervezésében 11. alkalommal rendezték meg az Országos HIV/AIDS Prevenciós Versenyt.Az online forduló után a megyék legjobb csapatai a Corvin Plazában randevúztak, ahol mintegy három órás versengésben mérték össze felkészültségüket. Különféle érdekes elméleti és gyakorlati feladatok tették próbára a résztvevőket, melynek végén a kaposvári Munkácsy Mihály Gimnázium révén Somogy megyei győzelem született.

Dicséretesen szerepelt megyénk képviseletében a záhonyi Dr. Béres József Kollégium Ágij Adrienn (Tuzsér), Fábián Tamás (Tiszabezdéd) és Katona Dávid (Nyírtass) összetételű triója, amely az előkelő hatodik helyezést szerezte meg. Meghívottként vett részt az egész napon át tartó kísérő rendezvényeken az online forduló felnőtt kategóriájában országos második helyezést elért másik záhonyi csapat, melyet Kiss Henrietta (Szernye, Kárpátalja), Horváth Zsolt (Döge) és Tancsik Róbert (Nyíregyháza) alkotott. A versenyzők és kísérők fővárosba utaztatását a karitatív szervezet megyei igazgatósága és a tiszabezdédi önkormányzat támogatta.

Kiss Henrietta – Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában