Helyi közélet

2014.01.09. 14:44

Szombaton Rozsályba hív a Hajnalpelika

Rozsály - Ismét kellemes programot kínál a Hajnalpelika Kisszínpad Kulturális Egyesület. Hogy mi az a Hajnalpelika? Nos, egy mesehős neve, Béres András mesegyűjteményében az egyik történet főhőse.

Rozsály - Ismét kellemes programot kínál a Hajnalpelika Kisszínpad Kulturális Egyesület. Hogy mi az a Hajnalpelika? Nos, egy mesehős neve, Béres András mesegyűjteményében az egyik történet főhőse. Maga az egyesület 2012-ben alakult, a térség kulturális fejlődéséért tenni akaró tizenöt magánszemély keltette életre.

Fő feladatuknak tekintik a térség kulturális fejlődésének elősegítését, a kulturális lehetőségek színesítését. Az Erdőháti Kulturális Esték novemberben kórustalálkozóval kezdődtek, decemberben gyermek tánccsoportok estjével folytatódtak, szombaton 17 órától pedig a felnőtt csoportok lépnek színpadra a rozsályi művelődési házban. A meghívottak: Béres András Kör, Erdőházi Tánccsoport, Méhteleki Citerazenekar, Méhteleki Néptánccsoport, Romungro Csoport, Vámosoroszi Néptánccsoport, Vitéz Gaál Lajos Közhasznú Kulturális Egyesület. A fellépések után táncház nyílik.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában