Helyi közélet

2014.02.03. 14:37

Csempészett cigarettát rejtettek a málhazsákok

A Készenléti Rendőrség járőrei elfogtak négy tuzséri lakost, akik feltehetően csempészett cigaretta szállításában működtek közre.

A Készenléti Rendőrség járőrei elfogtak négy tuzséri lakost, akik feltehetően csempészett cigaretta szállításában működtek közre.

Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. február 2-án a Záhonyi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

Az egyenruhások a 4-es számú főúton Záhony irányába közlekedtek, amikor két férfire lettek figyelmesek, akik málhazsákot cipelve egy út mellett parkoló autóhoz siettek, ahol két másik férfi tartózkodott. A járőrök igazoltatták a helyszínen tartózkodókat és ellenőrizték a málhazsákok tartalmát is, melyekben nagy mennyiségű, feltehetően csempészett cigarettát találtak.

Ezt követően a helyszínre érkeztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei is, akik a terület átvizsgálását követően további málhazsákokat találtak. A Záhonyi Rendőrkapitányság egyenruhásai segítségével J. Géza 39 éves, J. László 31 éves, K. Gyula 27 éves és B. Kálmán 25 éves tuzséri lakosokat a rendőrkapitányságra előállították és a több, mint tízmillió forint értékű cigarettával együtt átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában