Helyi közélet

2014.03.05. 08:56

Egyedi tervezésű ruha, ékszer Fehérgyarmaton

Fehérgyarmat - Ma már csak szabadidejében foglalkozik divattervezéssel.

Fehérgyarmat - Ma már csak szabadidejében foglalkozik divattervezéssel. Varga Viktória divattervező egyedi tervezésű ruháit és ékszereit tekinthették meg az érdeklődők azon a divatesten, amelyet a Fehérgyarmati Művelődési Központ a Kultúrházak éjjel-nappal elnevezésű országos programsorozat keretében rendezett meg a napokban. A ruhákat tervező hölgy 1988-ban született Fehérgyarmaton. Precízségét és kézügyességét a szüleitől örökölte.

A szülővárosában megszerzett érettségi után a Debreceni Divatiskola hallgatója lett, ahol kitűnő eredménnyel fejezte be tanulmányait, majd ezután a Debreceni Egyetemen óvodapedagógiai szakon végzett. Ma már csak szabadidejében foglalkozik divattervezéssel.

A február 28-án megtartott rendezvényen a munkáiból állított össze némi ízelítőt, ahol a vendégek az oversize - azaz nagyméretű - kiegészítőkkel díszített ruhakölteményeket, valamint a matyó népviselet ihletésére született egyedi öltözékeket is megtekinthették. A bemutatót Pásztor Márk és Kelemen László énekesek tették színesebbé - tájékoztatta lapunkat Fecske László.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában