Helyi közélet

2014.03.26. 09:07

Fokozott ellenőrzés Tiszalök-Tiszaeszlár térségében

Fokozott ellenőrzést rendelt el a Tiszavasvári Rendőrkapitányság vezetője - adta hírül a police.hu.

Fokozott ellenőrzést rendelt el a Tiszavasvári Rendőrkapitányság vezetője - adta hírül a police.hu.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság vezetője a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény 30. §-a alapján fokozott ellenőrzést rendelt el 2014. március 29-én 10 órától 16 óráig Tiszalök és Tiszaeszlár települések közigazgatási területein.

A fokozott ellenőrzés célja a közlekedés biztonságát és a közterületek rendjét veszélyeztető jogellenes cselekmények megelőzése, megakadályozása, az ittas járművezetők kiszűrése, a passzív biztonsági eszközök használatának ellenőrzése, valamint a Magyarországon tartózkodó külföldi állampolgárok jogszerű tartózkodásának ellenőrzése és az illegális migrációhoz kapcsolódó jogsértések megakadályozása.

Az ellenőrzés keretében a rendőrök személyeket igazoltathatnak, ruházatukat, járművüket átvizsgálhatják, a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközöket, anyagokat lefoglalhatják.

A rendőrség mindent megtesz annak érdekében, hogy a fokozott ellenőrzés a jogkövető állampolgárokat ne zavarja, célja kizárólag a jogsértő cselekmények megelőzése, illetve megakadályozása - olvasható a rendőrség honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában