Helyi közélet

2014.03.05. 14:21

Középiskolás fiataloknak árulták

A fiatalok házhoz mentek az anyagért, ha szükségét érezték és volt rá pénzük - adta hírül a police.hu.

A fiatalok házhoz mentek az anyagért, ha szükségét érezték és volt rá pénzük - adta hírül a police.hu. A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság kóros szenvedélykeltés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást H. Gusztáv 45 éves és B. Ignác 53 éves vásárosnaményi lakosok ellen. A rendőrök 2014. március 4-én fogták el a két férfit, akik a megalapozott gyanú szerint középiskolás fiataloknak rendszeresen adtak el kábítószernek nem minősülő kábító hatású anyagot.

A diákok között elterjedt, hogy kitől és hol szerezhetnek bódítószert. Mindkét férfi vásárosnaményi lakásában bonyolította az üzletet. A fiatalok házhoz mentek az anyagért, ha szükségét érezték és volt rá pénzük. A rendőrök H. Gusztáv lakásában 1 kilogramm por illetve kristályos szerkezetű és 12,8 gramm zöld színű kábítószergyanús anyagot foglaltak le. A rendőrség a két férfit bűnügyi őrizetbe vette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában