Helyi közélet

2014.05.19. 10:26

Felbőgtek a motorok, amin sokan mosolyogtak Fehérgyarmaton

Fehérgyarmat – A hétvégén megtartott összejövetel sok motorost csábított a városi strand területére, ahol fergeteges programokkal várták a szervezők az érdeklődőket.

Fehérgyarmat – A hétvégén megtartott összejövetel sok motorost csábított a városi strand területére, ahol fergeteges programokkal várták a szervezők az érdeklődőket. – Rockjam, Radar Zenekar, Cool Rock Band, Motor Hangnyomás Verseny, Street Fighter Show, erotikus motormosás, Country Road, Karaoke Show, este pedig Karthago Nagykoncerttel zártuk a két napot. Büszke vagyok a fiúkra, hiszen nagyon sok munka előzte meg az eseményt.

Bízunk benne, hogy a Fehérgyarmati Motoros Egyesület a mostani alkalommal lefektette a további találkozók alapjait, tehát találkozzunk jövőre, 2015-ben is. Addig persze „széles utat, és balesetmentes közlekedést kívánunk minden motoros barátunknak. – fogalmazott Tiszavári Zoltán egyesületi elnök.

- Széles Szabolcs -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában