Helyi közélet

2014.05.24. 10:35

Szabolcsi győzelem a Turul Lépcsőfutó Bajnokságon

Komárom-Esztergom - A Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság május 22-én rendezte meg idén második alkalommal lépcsőfutó bajnokságát, amelyen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot Literáti Attila tű. százados és Király Sándor tű. zászlós képviselte.

Komárom-Esztergom - A Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság május 22-én rendezte meg idén második alkalommal lépcsőfutó bajnokságát, amelyen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot Literáti Attila tű. százados és Király Sándor tű. zászlós képviselte.A versenyen tűzoltók, rendőrök, a nemzetbiztonsági szakszolgálat, a NAV, a Magyar Honvédség és a Terrorelhárítási Központ munkatársai mérték össze rátermettségüket két kategóriában, több korcsoportban.

A férfi kategória I. korcsoportjában Literáti Attila tű. százados, a Mátészalkai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság rajparancsnoka bizonyult a legjobbnak, aki 4 perc 35 másodperc alatt hagyta maga mögött a Turul emlékműhöz felvezető 419 lépcsőfokot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában