Helyi közélet

2014.06.24. 14:24

Elismerték a munkáját a gyarmati pedagógusnak

Fehérgyarmat - Az Emberi Erőforrások minisztere Pedagógus Szolgálati Emlékéremmel tüntette ki a Fehérgyarmati Petőfi Sándor Szakközépiskola idén nyugdíjba vonult pedagógusát, Balogh Judit tanárnőt.

Fehérgyarmat - Az Emberi Erőforrások minisztere Pedagógus Szolgálati Emlékéremmel tüntette ki a Fehérgyarmati Petőfi Sándor Szakközépiskola idén nyugdíjba vonult pedagógusát, Balogh Judit tanárnőt.Néhány évig szolgálni egy ügyet, egy közösséget, majd a jól végzett munka elismerése után átadni helyünket a következőknek, ilyet sokat hallani. De hogy valaki visszatérve saját középiskolájába és ott 41 éven át ugyanolyan őszinte izgatottsággal várja az ifjú tehetségeket, hogy átadhassa nekik minden tudását, csak abban bízva, hogy jó irányt mutat, hogy amire tanítja, neveli őket, arra nekik éppúgy szükségük lesz, mint ahogyan a társadalomnak is…?! Erre tette fel életét Balogh Judit tanárnő. 41 év – egy munkahely – számtalan érettségizett, szakmát szerzett és versenyt nyert fiatal.

Jó szakmai vezető, aki naprakész információival gördülékeny szakmai munkát tett lehetővé iskolánkban, és jó kolléga, aki tapasztalatait szívesen osztotta meg a fiatalabbakkal.

Tanárnak lenni talán nem nehéz, tanulható, de igaz pedagógusként élni, az már a legnemesebb szolgálat. Balogh Judit közgazdász tanárnőnek sikerült – fogalmazott Nagy Tibor Zoltánné.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában