Helyi közélet

2014.07.06. 15:50

Tiszadobon mulattatott a Fásy Mulató

Tiszadob - Nagy dobra verték a tiszadobi falunapot, így nem csoda, hogy még a szomszédos településekről is érkeztek vendégek – főzőcsapatok vagy egyszerűen csak kikapcsolódni vágyó családok, baráti társaságok – a július 5-én rendezett népünnepélyre.

Tiszadob - Nagy dobra verték a tiszadobi falunapot, így nem csoda, hogy még a szomszédos településekről is érkeztek vendégek – főzőcsapatok vagy egyszerűen csak kikapcsolódni vágyó családok, baráti társaságok – a július 5-én rendezett népünnepélyre. Az önkormányzat és a kisebbségi önkormányzat közös szervezésében meghirdetett programnak a helyi általános iskola udvara adott otthont, a kulturális menü főfogása a Fásy Mulató sztárjai voltak, úgymint Fásy Zsüliett, Zámbó Krisztián, Kiss Palika és Fásy Ádám.

A békés és zavartalan szórakozásról, illetve a színpadra lépők biztonságáról a rendőrség és a Bán Gábor vezette helyi polgárőrség közösen gondoskodott.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában