Helyi közélet

2014.07.15. 10:41

Vadat, halat, s mi jó fesztiválfalat...

Balsa - Szombaton 10 órától a révátkelő szomszédságában lévő rétre várják a jóízű kikapcsolódást választókat.

Balsa - Szombaton 10 órától a révátkelő szomszédságában lévő rétre várják a jóízű kikapcsolódást választókat.

Az idén immár nyolcadik alkalommal rendezi meg a Tiszaparti Hal és Vad Fesztivált a balsai önkormányzat. A VIII. Tiszaparti Hal és Vad Fesztivál egyik, de nem egyetlen célja a hungarikumnak számító pontyhalászlé és a község népszerűsítése. Az ünnepélyes megnyitót tűzgyújtás, majd komphúzó verseny követi.

A helyi fellépők sorában a Balsai Nyugdíjas Egyesület és a Balsai Vegyeskar lép közönség elé, majd jó ebédhez szól a mesediszkó Micimackóval, Csőrikével és barátaikkal. Bemutatkoznak a sramlizene királyai, de parádésnak ígérkezik a Pom-Pom Parádé előadása is.

A Crux Alba reneszánsz hagyományőrzők és a Kéki Nefelejcs Felnőtt Néptánc Egyesület műsora után közhírré tétetik, kik milyen helyezést értek el a főzőversenyen, majd a Csillag Musical Társulat és L.L. Junior szórakoztatja a fesztiválozókat, egészen a tombolasorsolásig.

A fiatalokra is gondoltak

A fejedelmi programcsokorra az esti órákban Király Viktor másfél órás koncertje teszi fel a koronát, amit nyári divatkarnevál és a Unique fellépése követ, végül pedig tűzijáték zár. Napközben strandröplabda-bajnokság, zumba, mediball, harcművészeti bemutató és számos gyermekprogram (kisvonat, arcfestés, kézműves udvar, játszóház, vidámpark) is várja a a VIII. Tiszaparti Hal és Vad Fesztivál vendégeit.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában