Helyi közélet

2014.08.05. 19:42

Regionális Nyugdíjas Találkozó Tiszabercelen

Tiszabercel - Lüktet Tiszabercel ezekben a napokban. Augusztus 2-án kezdődött el hömpölyögni a 15. alkalommal megrendezendő Tiszaberceli Kulturális és Turisztikai Napok, amely 9-ig kínál gazdag programsorozatot.

Tiszabercel - Lüktet Tiszabercel ezekben a napokban. Augusztus 2-án kezdődött el hömpölyögni a 15. alkalommal megrendezendő Tiszaberceli Kulturális és Turisztikai Napok, amely 9-ig kínál gazdag programsorozatot. Kedden a helyi cigány nemzetiségi önkormányzat szervezésében tartottak színes roma-napot, csütörtökön pedig a Regionális Nyugdíjas Találkozót rendezik meg, ahol több százan érezhetik jól magukat hagyományosan. A rétközi egyesületek összejövetele 7-én 10 órakor kezdődik és 18 óráig megtalálhatja a kedvére való időtöltést. Pénteken a Rétközi Ifjúsági Találkozó hajrájában 20 órától Kasza Tibi lép fel. Szombaton a Halászléfőző Fesztivál vonzza a bográcsolni vágyókat.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában