Helyi közélet

2014.09.28. 16:22

Az ország legnagyobb kisfröccsét készítették el Tiszavasváriban

Tiszavasvári - Szeptember 27-én szombaton Szent Mihály napja alkalmából egész napos programsorozat várta a helyieket és a városba látogató érdeklődőket Tiszavasváriban.

Tiszavasvári - Szeptember 27-én szombaton Szent Mihály napja alkalmából egész napos programsorozat várta a helyieket és a városba látogató érdeklődőket Tiszavasváriban. A Vasvári Pál Múzeum által szervezett rendezvényen kiállításokkal, kézműves vásárral, pálinka piknikkel, csergető versennyel, koncertekkel, néptáncosokkal és a helyi gasztronómia legkiválóbb ízeivel köszöntötték Szent Mihály Arkangyal ünnepét a több mint 700 éves településen. Idén is megrendezték a Zúzos lé főző versenyt, amely a település egyedi gasztronómiai különlegessége. A rendezvényen elkészült az ország legnagyobb (236 literes) rose fröccse, amely fröccsért kapott adományokat jótékony célra – egy 12 éves helyi kislány gyógykezelésére - ajánlották fel a szervezők. A zenei színpadon fellépett a Kossuth Díjas GHYMES zenekar.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában