Helyi közélet

2014.09.29. 16:17

Vallásturisztika Máriapócson

Máriapócs - A Hierotheosz Egyesület szervezésében rendezik meg kedden a „Mária Út, ami összeköt - Máriapócs Nemzeti Kegyhely szerepe a Kárpát-medencei és nemzetközi vallásturisztikai térben” elnevezésű konferenciáját, melynek helyszíne 13 órától a Máriapócsi Lelkigyakorlatos és Zarándokház emeleti előadóterme.

Máriapócs - A Hierotheosz Egyesület szervezésében rendezik meg kedden a „Mária Út, ami összeköt - Máriapócs Nemzeti Kegyhely szerepe a Kárpát-medencei és nemzetközi vallásturisztikai térben” elnevezésű konferenciáját, melynek helyszíne 13 órától a Máriapócsi Lelkigyakorlatos és Zarándokház emeleti előadóterme. Előadást tart Seszták Oszkár, a megyei közgyűlés elnöke, Hegyi László egyházi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár, Borboly Csaba Hargita Megye Tanácsának elnöke, Kapin István kegyhelyigazgató, Vadas Krisztián magyar görögkatolikus parókus és Mogyorós Judit, a Nyírség Turizmusáért Egyesület elnöke.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában