Helyi közélet

2014.10.15. 14:19

Szavazóbázisa a rajongótábora is(?)

Ibrány - Hétköznap a képviselő-testület és a tanuszoda, hétvégén a fellépések töltik ki az idejét.

Ibrány - Hétköznap a képviselő-testület és a tanuszoda, hétvégén a fellépések töltik ki az idejét.Puskás Judit független önkormányzati képviselő második ciklusát kezdi (vagy inkább folytatja) az ibrányi közgyűlésben. Ha a név első olvasatra nem ismerős, kiegészítjük: Jucusnak hívják a magyar könnyűzene kedvelői, és Dj. Szatmárival járja az országot, mint mondja, leginkább hétvégenként, hiszen hétfőtől péntekig éppen elég tennivalója akad.

– Tanuszodát vezetek, emellett az ibrányi civil fórum önkéntes koordinátoraként a helyi intézményekkel és a lakókkal közösen részt veszek a városi rendezvények szervezésében, lebonyolításában. Ilyenkor mindenféle korosztállyal dolgozom, meghallgatom a problémáikat (bár azokból nincsen sok) és az észrevételeiket, amiket hasznosítani tudok a munkám során – avat be minket az énekesnő, aki már négy évvel ezelőtt is azért szeretett volna bekerülni a helyhatóság képviselő-testületébe, hogy minél többet tehessen szülővárosa, Ibrány fejlődése érdekében.

– Kicsit aggódtam a választások előtt, mert itthon mindenki Jucinak vagy Jucusnak szólít, féltem, hogy a Puskás Judit név nem mondd majd semmi az embereknek – mondta, s kérdésünkre hozzátette: nem tudja, a szavazóbázisa és a rajongótábora keresztezi-e egymást, de nem lehetetlen, hogy akik a színpadon szeretik, az életben is neki adták a voksukat; mindenesetre hálás azoknak, akik újra bizalmat szavaztak neki.

KM-CSA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában