Helyi közélet

2014.12.03. 07:20

Irodaépület tetőszerkezete égett Máriapócson - Megyei Katasztrófavédelmi hírek

Mátészalka, Máriapócs - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. december 2-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Mátészalka, Máriapócs - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. december 2-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.Tűzhelyen felejtett étel égett oda egy második emeleti lakás konyhájában kedden este Mátészalkán, az Alkotmány utcában. A tulajdonos a forró zsiradékot vízzel próbálta hűteni, ami kicsapott és másodfokú égési sérülést szenvedett, akit a mentők kórházba szállítottak. Tűz nem keletkezett, de a nagy füst miatt a mátészalkai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik az épületet nagyteljesítményű ventillátorral átszellőztették.

Kétszázötven négyzetméteres irodaépület tetőszerkezete égett teljes terjedelmében, szerda hajnalban Máriapócson, a Vasút utcában. A kettesfokozatú kiemelt tűzesethez a nyírbátori, a baktalórántházi, a nyíradonyi és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is. Egy vízszállító és egy magasból mentő is segítette az oltást. Személyi sérülés nem történt.

SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában