Helyi közélet

2014.12.29. 16:26

Megmutatták, mit tud a táj, mit súgnak a lombok

Nyírbátor - Van egy város, a neve Nyírbátor. Ott lakik a tó a város szívében. Ott lakik egy ünnep, Szárnyas Sárkány a neve.

Nyírbátor - Van egy város, a neve Nyírbátor. Ott lakik a tó a város szívében. Ott lakik egy ünnep, Szárnyas Sárkány a neve. Ott laknak, odaköltöznek három napra az ország legszebb színei: házak, mívesek, céhesek. Megmutatják, mit tud a táj, mit súgnak a nyírségi lombok, és a messzebbről érkezők háza tájai” – így szól a „Szárnyas Sárkány” Hete XXII. Nemzetközi Utcaszínházi Fesztivál invitálója. Júliusban színészek, bábosok, táncosok és zenészek gondoskodtak a színházi hangulatról, szolgálták a közönséget.

Ismét megteltek Nyírbátor utcái és terei, hogy helyet adjanak a művészeknek és a látogatóknak, akik ezúttal sem csalódtak: remek produkciókat láttak, és részesülhettek abból a hangulatból, ami kizárólag a Szárnyas Sárkány sajátja.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában