Helyi közélet

2014.12.01. 07:25

Parázs Porcsalmán, tűz Paposon - Megyei Katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - <span style="color: #000000;"> Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. november 30-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből. </span>

Szabolcs-Szatmár-Bereg -  Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. november 30-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből. 

Egy tizenöt méteres fűzfa gyökérzete lazult meg vasárnap délelőtt Érpatakon, a Táncsics utcában, ahol egy lakóházat is veszélyeztetett. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók láncfűrész, kihúzós létra és mentőkötél segítségével távolították el a fát.

Száz négyzetméteres lakóház kéményében a lerakódott égéstermék izzott, parázslott vasárnap este Porcsalmán, a Rákóczi Ferenc utcában. A mátészalkai hivatásos, a csengeri önkormányzati és a tyukodi önkéntes tűzoltók vonultak az esethez és kéziszerszámokkal távolították el az izzó, parázsló részeket.

Szintén egy száz négyzetméteres lakóház kéményében a lerakódott égéstermék gyulladt meg vasárnap éjszaka Paposon, a Kossuth utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók avatkoztak be, a tűz nem terjedt át a tetőszerkezetre.

- SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában