Helyi közélet

2015.01.30. 11:42

Egészségnap a Mocorgóban

Nyírmada - Egészségnapot szerveztünk a Mocorgó gyerekházban, melynek elsődleges célja, hogy a gyerekek megismerjék és megszeressék a különféle zöldségeket, gyümölcsöket.

Nyírmada - Egészségnapot szerveztünk a Mocorgó gyerekházban, melynek elsődleges célja, hogy a gyerekek megismerjék és megszeressék a különféle zöldségeket, gyümölcsöket. Az egészségnapon kívül is odafigyelünk arra, hogy a gyerekek rendszeresen fogyasszanak friss zöldséget, gyümölcsöt A délelőtt folyamán a szülőknek, meghívott vendégeknek és mindazoknak akik ellátogattak az egészségnapra lehetőségük volt vérnyomásmérésre, vércukorszint mérésre, testtömeg index számításra, egészséges ételek, zöldségek kóstolására. Az egészséges életmód témájában pedig a védőnő tartott előadást.

Az egészséges táplálkozás az egészség megőrzés alapja. Nem beszélhetünk egészséges életmódról akkor, ha nem táplálkozunk egészségesen. Minél korábban kezdjük egészséges ételekkel etetni a még egészséges gyermekeket, annál valószínűbb, hogy egészséges felnőttekké válnak.

- Buza Andrea, Nyírmada gyerekház vezető -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában