Helyi közélet

2015.01.29. 15:55

Farsangi bál az időseknek

Zajta -  Határtalan farsangi mulatságot rendez a zajtai és ro­zsályi időseknek január 31-én 18 órától a Zajta Községért Alapítvány, a helyi önkormányzat és a vitéz Gaál Lajos Kulturális Egyesület a zajtai művelődési házban.

Zajta -  Határtalan farsangi mulatságot rendez a zajtai és ro­zsályi időseknek január 31-én 18 órától a Zajta Községért Alapítvány, a helyi önkormányzat és a vitéz Gaál Lajos Kulturális Egyesület a zajtai művelődési házban. A határtalan kifejezés nemcsak a jókedvre és a zár­óra bizonytalanságára utal, hanem arra is, hogy a mulatságon részt vesznek a romániai Szárazberekről a Hármas Határ Egyesület tagjai is.

A túloldalról érkező vendégek műsorral kedveskednek majd a rendezvény résztvevőinek. Mellettük fellép még a helyi kulturális egyesület mazsorettcsoportja és a település tánccsoportja. A vacsorával egybekötött mulatságon a nyírbátori Varga József szolgáltatja a talpalávalót.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában