Helyi közélet

2015.02.27. 10:37

Jobbik-sajtótájékoztató: Bizonyított a jobbikos település

Tuzsér – Ki mondta, hogy a települések csak kormánypárti vezetés alatt lehetnek sikeresek, erdményesek? – tette fel a szónoki kérdést pénteki (évértékelő) sajtótájékoztatóján Ferkovics Tibor, Tuzsér jobbikos polgármestere, majd ismertette, milyen lépéseket tett a fejlődés útján tavaly a nagyközség.

Tuzsér – Ki mondta, hogy a települések csak kormánypárti vezetés alatt lehetnek sikeresek, erdményesek? – tette fel a szónoki kérdést pénteki (évértékelő) sajtótájékoztatóján Ferkovics Tibor, Tuzsér jobbikos polgármestere, majd ismertette, milyen lépéseket tett a fejlődés útján tavaly a nagyközség. – A közbiztonság jelentősen javult, miután kiépítettük, illetve bővítettük a térfigyelő kamerarendszert. Megújult az egyik orvosi rendelőnk, bővült és korszerűsödött a szennyvíztisztító telep. Közel 150 milliós forrást fordítunk a komplex telep program megvalósítására, amely a mélyszegénységben élő családok életminőségét hivatott javítani. A turizmus fellendítése érdekében 30 férőhelyes ifjúsági szállót hoztunk létre a Lónyay kastély szárnyépületében, a Tisza-parton szintén szálláshely és nívós programok várják a látogatókat. A tavaly év végén átadott új savanyító üzemben 30-40 dolgozó állhat munkába a a jövőben. Négy közintézményünk áramfogyasztását napelemekkel váltjuk ki – sorolta a jobbikos településvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában