Helyi közélet

2015.03.12. 13:48

Csak közterületen demonstrálhattak

Tiszalök - A polgármester közölte: hamarosan megkezdődhet a szakrendelés.

Tiszalök - A polgármester közölte: hamarosan megkezdődhet a szakrendelés.Demonstráció Tiszalökön címmel tudósítottunk a dr. Zsonda László szervezésében megtartott tüntetésről. A képes tudósításra a város polgármestere, Gömze Sándor reagálással fordult szerkesztőségünkhöz. Ebben többek között kifejtette: dr. Zsonda László az Egészségügyi Központ előtti közterületre kért és kapott foglalási engedélyt a rendőrségtől.

A demonstráción részt vevőket szerette volna bevinni az épületbe, amire Tiszalök Önkormányzata, mint tulajdonos nem adott engedélyt, mivel a demonstráció alatt betegellátás folyt, valamint dr. Zsonda a február 4-ei lakossági fóruma után lehetőséget kapott, hogy megtekintse a fórum résztvevőivel az épületet.

A város nyerte a forrást

– Az Egészségügyi Központ felújítására az uniós forrást Tiszalök városa nyerte, és nem dr. Zsonda László. Az épület valamennyi szakhatósági engedéllyel rendelkezik, ezek alapján alkalmas a célfeladat ellátására. Az öt évig vállalt szakrendelés elindítását célzó tárgyalások és engedélyezési eljárások Tiszalök Önkormányzata és a Jósa András Oktatókórház együttműködésében lassan a végükhöz érnek. A szakrendelések hamarosan elindulnak. Tiszalök Önkormányzata a „dr. Zsonda–ügyet” befejezettnek tekinti – közölte Gömze Sándor polgármester.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában