Helyi közélet

2015.03.09. 07:18

Lángolt a határ szerte Szabolcsban - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. március 8-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. március 8-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Három hektár területen égett a száraz fű vasárnap délután Gyüre külterületén. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók kéziszerszámokkal és puttonyfecskendővel avatkoztak be.

Két hektár területen kellett a kigyulladt nádast oltaniuk Székelyen, az Ilyés Gyula úton a Baktalorántházi hivatásos és a demecseri önkéntes tűzoltóknak vasárnap délután.

Az avar kapott lángra szintén a délutáni órákban Dögén, a Szabadság út végén, egy hektár területen, itt a kisvárdai hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal, valamint egy vízsugárral avatkoztak be.

Húsz darab körbálás széna égett vasárnap este Tiszaeszlár és Bashalom között. A tiszavasvári önkormányzati és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat. Az egységek és a tulajdonos munkagép segítségével a másik húsz bálát a tűz zónájából eltávolították, tűzvizsgálatra okot adó körülmény nem merült fel.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában