Helyi közélet

2015.03.12. 13:35

Miniszteri elismerés a gyarmati főnővérnek

Fehérgyarmat - A kiemelkedő szakmai munkát megköszönve, a magyar ápolók napja alkalmából miniszteri elismerő oklevelet vett át Budapesten a közelmúltban Károlyi Kálmánné, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház Északi Pólus higiénikus főnővére, a központi sterilizáló vezetője.

Fehérgyarmat - A kiemelkedő szakmai munkát megköszönve, a magyar ápolók napja alkalmából miniszteri elismerő oklevelet vett át Budapesten a közelmúltban Károlyi Kálmánné, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház Északi Pólus higiénikus főnővére, a központi sterilizáló vezetője.A 37 éves pályafutás 1978-ban, a fehérgyarmati kórház sebészeti osztályán kezdődött ápolóként, majd a folyamatos tanulásnak, önképzésnek köszönhetően ma már a fehérgyarmati és vásárosnaményi telephelyek mb. telephelyi ápolási igazgatói feladatait is ellátja Károlyi Kálmánné.

„Szakmai felkészültsége, precizitása, ­segítőkészsége, pontos munkavégzése egész eddigi életét jellemzi. Személyisége, szakdolgozói ma­gatartása a munkatársai szemében is elismerést szerzett. A központi sterilizáló és a kórházhigiénés csoport vezetésében, irányításában, a rendkívül szerteágazó és sokrétű ápolásszakmai feladatok koordinálása, ellátása terén kifejtett kiemelkedően felelősségteljes, tartósan magas színvonalú, példamutatóan pontos és lelkiismeretes munkavégzésének” elismerése az oklevél.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában