Helyi közélet

2015.04.14. 13:42

Rendészeti képzést folytató szakközépiskolák versenye

Csenger - A megyei intézmények közül 9 iskola képviselte magát a megmérettetésen, amit ezúttal Csengerben rendeztek meg.

Csenger - A megyei intézmények közül 9 iskola képviselte magát a megmérettetésen, amit ezúttal Csengerben rendeztek meg.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság 2015. április 13-án második alkalommal rendezte meg a rendészeti képzést folytató szakközépiskolák megyei csapatversenyét. A megyei intézmények közül 9 iskola képviselte magát a megmérettetésen, amit ezúttal Csengerben rendeztek meg. Az országos versenyhez hasonlóan az iskolák tanulói tesztlap kitöltésével adtak számot elméleti felkészültségükről, ezt követően lövészeti ismeretekben, majd fizikai állóképességük vonatkozásában mérték össze tudásukat. Végezetül a katasztrófavédelmi ismeretek elméleti és gyakorlati végrehajtásában volt alkalmuk jeleskedni a résztvevőknek.

A részfeladatok összesített eredménye adta a helyezettek végleges sorrendjét. A díjazottaknak a főkapitányság képviseletében Dr. Hudák Zsolt r. ezredes rendészeti rendőrfőkapitány- helyettes gratulált.

A II. megyei rendészeti verseny helyezései:

I. Csengeri Ady Endre Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium

II. Záhonyi Kandó Kálmán Közlekedési Szakközépiskola, Gimnázium és Dr. Béres József Kollégium

III. Nagykállói Budai Nagy Antal Szakközépiskola

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában