Helyi közélet

2015.04.26. 11:54

Területi csecsemőápolási verseny Záhonyban

Záhony - Az elmúlt héten 3 település hat csapatának részvételével a városi védőnői szolgáltnál rendezték meg a Magyar Vöröskereszt Záhony-körzeti csecsemőápolási versenyét.

Záhony - Az elmúlt héten 3 település hat csapatának részvételével a városi védőnői szolgáltnál rendezték meg a Magyar Vöröskereszt Záhony-körzeti csecsemőápolási versenyét.A 3-3 fős általános, illetve középiskolás korú csapatokat változatos elméleti és gyakorlati feladatok tették próbára. A tét a korcsoportonkénti egy-egy továbbjutó hely megszerzése volt a megyei döntőre. Végül az általános iskolások mezőnyében a tiszaszentmártoni csapat (felkészítő: Barabás Ágota) szerezte meg az elsőséget a tuzséri trió előtt, míg a középfokú tanodák kategóriájában a Dr. Béres József Kollégium négy együttese közül az 1. sz csapat (felkészítő: Almásiné Forgács Éva) végzett az élen. A győzteseket és a helyezetteket Karasz Lajosné a területi szervezet vezetője köszöntötte és ismerte el oklevelekkel és tárgyjutalmakkal.

Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában