Helyi közélet

2015.05.08. 07:49

„Lefejezték Tepsit, a nyuszinkat”

Nyíregyháza - A családot sokkolta a dermesztő látvány. Ott feküdt Tepsi, a nyuszi, aki három éve volt a família favoritja.

Nyíregyháza - A családot sokkolta a dermesztő látvány. Ott feküdt Tepsi, a nyuszi, aki három éve volt a família favoritja.

Aztán arra ébredtek, hogy nincs többé. Barbár módon végeztek vele, fej nélkül, élettelenül terült el a csonka test az udvaron. A hétkilós, szürke, ivartalanított nyúl szörnyű látványt nyújtott.

A megcsonkított tetemet az egyetemen vizsgálják, a rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomoz.

A hölgy anyák napja reggelén döbbenten vette észre, hogy a házi kedvencük lefejezve fekszik az udvarban. Vér nélkül – a feltételezések szerint alighanem sokkolót is használhatott az ismeretlen elkövető. A fejet elvitte. A családot sokkolta a dermesztő látvány.

Szörnyű látványt nyújtott

Ott feküdt Tepsi, a nyúl, aki három éve volt a família favoritja. Babusgatták, dédelgették, a részükké vált. Aztán arra ébredtek, hogy nincs többé. Barbár módon végeztek vele, fej nélkül, élettelenül terült el a csonka test az udvaron. A hétkilós, szürke, ivartalanított nyuszi szörnyű látványt nyújtott.

– Az ilyen pszichopata embertől a Jóisten mentse meg az állatokat! – csattant fel a könnyeivel küszködő hölgy, aki azóta ezzel a rémisztő históriával fekszik, kel. – A lányom állatorvos, azonnal megállapította, hogy nem egy másik állat okozta a tragédiát. A tetemet az egyetemen vizsgálják, a rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomoz. Abban biztos vagyok, hogy előbb vagy utóbb, de az elkövető megkapja a méltó büntetését.

– Sajnos, egyre gyakoribb az állatkínzásról, állatbántalmazásról szóló bejelentés szervezetünk életében – reagált Raska Andrea, az Állatbarát Alapítvány munkatársa.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország május 8-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában