Helyi közélet

2015.06.03. 09:44

Betört a házba, hogy elvigye az alkoholt - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. június 2-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. június 2-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság járőrei 2015. június 2-án Kisvárda belterületén elfogtak egy 20 éves fábiánházi lakost. A férfit a Nyíregyházi Törvényszék körözte, mivel a részére jogerősen kiszabott közérdekű munka büntetését nem kezdte meg. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság járőrei 2015. június 2-án Nyírbátor külterületén elfogták S. József 27 szolnoki lakost, aki ellen az Egri Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 20 éves túristvándi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. május 26-án egy túristvándi házba betört, ahonnan szeszesitalokat tulajdonított el. A rendőrök a bejelentést követően széleskörű adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeképpen a feltételezett tettest 2015. június 2-án Fehérgyarmat belterületén elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozás adatai szerint a férfi további vagyon elleni bűncselekmények elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható. A rendőrség a gyanúsítottat őrizetbe vette és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában