Helyi közélet

2015.06.07. 15:49

Megkérdeztük: Ön strandon vagy szabadtéri vízben fürdőzik szívesen?

Nyíregyháza - Inkább zárt fürdőhelyen strandolok, a szabadtéri vizeket egyáltalán nem szeretem, mert eléggé koszosak – nyilatkozta a fényeslitkei Kaptur Dalma.

Nyíregyháza - Inkább zárt fürdőhelyen strandolok, a szabadtéri vizeket egyáltalán nem szeretem, mert eléggé koszosak – nyilatkozta a fényeslitkei Kaptur Dalma.

– Teljesen mindegy, szívesen fürdök a tavakban is, az egyik kedvencem a sóstói tófürdő, mert a lakóhelyemhez elég közel van, és a belépő sem drága – válaszolta a nyíregyházi Kiss Péter.

– A tópartokat jobban kedvelem, mert nem olyan kötöttek, sokkal szabadabbnak és hangulatosabbnak tartom – fogalmazta a kemecsei Vadilku Rebeka.

– Én is sokkal jobban kedvelem a folyópartokat, mivel szeretek a homokos partokon röplabdázni, illetve nem beszélve arról, hogy szerintem a medencék túl mesterségesek – vélekedett Rebeka barátnője, a megyeszékhelyen élő Pazár Nikolett.

– Nyíregyházán strandolok szívesen, főleg a kinti medencékben, mert sokkal higiénikusabb, azonban az élményfürdő nem igazán jöhet szóba, mert kicsit tartok a csúszdáktól – felelte a nyírturai Duleba Bianka.

– Inkább tavon fürdőzöm, legutóbb Gyulán voltunk a férjemmel. Olcsóbbak mint a strandok, a természethez közel lehetünk, és ráadásul nincsenek annyian, így sokkal kényelmesebb – mondta el kérdésünkre Tatár Tamásné.

KM-GD, KZS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában