Helyi közélet

2015.06.17. 15:01

Szénné égett a parkoló Hyundai Nyíregyházán

Nyíregyháza - Ketten tartózkodtak abban az autóban, amelyben tűz keletkezett kora délután Nyíregyházán, a Bottyán János utcában.

Nyíregyháza - Ketten tartózkodtak abban az autóban, amelyben tűz keletkezett kora délután Nyíregyházán, a Bottyán János utcában.

A város, hivatásos tűzoltói három sugárral a tüzet eloltották, senki nem sérült meg. A tűz miatt az égő autó mellett lévő további két kocsi is károsodott – adott tájékoztatást a katasztrófavédelem sajtószolgálata az esetről.

A helyszíni információ szerint a parkolóban álló Hyundai utasterében keletkezhettek a lángok, amiket nem sikerült eloltani, ezért hívták a tűzoltókat. A gépkocsi mellett egy kerékpár is elégett, ami azért lehet szokatlan, mert a kerékpár tároló nem itt van, a kétkerekűt viszonylag gyorsan el lehetett volna távolítani. A jármű orránál a földön volt a rádiósmagnó, az anyósülésen pedig egy elégett gépkocsi abroncs. A rendőrség felvette az adatokat, amennyiben a tűzön túl más gyanú is felmerül, nyilván azt is vizsgálják az eljárás keretében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában