Helyi közélet

2015.06.21. 11:45

Szent Iván-éji mulatságot rendeznek Tunyogmatolcson

Tunyogmatolcs - Több összetevője van a jó nyári szabadtéri rendezvénynek. Feltétlen szükséges a kedvező időjárás, kell egy kitűnő zenész, a kikapcsolódni vágyók kellemes társasága, és persze kellenek még ügyes szervezők is, akik megteremtik a szórakozás alapfeltételeit.

Tunyogmatolcs - Több összetevője van a jó nyári szabadtéri rendezvénynek. Feltétlen szükséges a kedvező időjárás, kell egy kitűnő zenész, a kikapcsolódni vágyók kellemes társasága, és persze kellenek még ügyes szervezők is, akik megteremtik a szórakozás alapfeltételeit. A Tunyogmatolcsi Ifjúsági Kulturális és Szociális Egyesületnél már hagyománya van annak, hogy minden imént vázolt pillér ekképpen áll össze. A Szent Iván-éji mulatságát immár harmadik alkalommal rendezi meg a civil szervezet, ahol a talpalávalóról Mulatós Fecó gondoskodik. A festői környezetben lévő községi sportpályán szatmári vendégszeretetben lesz részük június 26-án, péntek este a résztvevőknek.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában