Helyi közélet

2015.07.26. 18:04

Árokba sodródott egy autó Nyírjestanya közelében

Nyíregyháza - Két személy megsérült, amikor árokba sodródott egy autó a 4911-es úton vasárnap dél körül Nyíregyháza és Nagykálló között.

Nyíregyháza - Két személy megsérült, amikor árokba sodródott egy autó a 4911-es úton vasárnap dél körül Nyíregyháza és Nagykálló között.Az elsődleges információ szerint egy román rendszámú Opel mögött tartott Nyíregyháza felől Nagykálló irányába egy Renault. Szemből egy taxi érkezett, aminek vezetője balra, Nyírjestanya felé kanyarodott. Az Opel fékezett, a Renault vezetője ugyancsak fékezett, de a ráfutásos ütközés elkerülés érdekében kormányzással kikerülte az Opelt, ám így is összeütköztek, és ezután a meredek padkán lecsúszott a Renault, és fának ütközött. A mentők azután vitték kórházba az autó utasát, hogy a tűzoltók kifeszítették az ajtót, a sofőr kötözés után a helyszínen maradt. A rendőrség eljárást indított a felelősség tisztázása érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában