Helyi közélet

2015.07.19. 11:04

Az ásó és a lánc is előkerült a mátészalkai családi csetepatéban - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. július 18-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. július 18-án történt rendőrségi eseményeiből.A Mátészalkai Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást V. László 18 éves, V. Ferenc 21 éves, V. József 23 éves, V. József 45 éves, V. Józsefné 43 éves nagyecsedi lakosok és H. Zoltán 25 éves és J. Attila 26 éves mátészalkai lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. július 18-án Mátészalkán a 21 éves férfi összeszólalkozott élettársa édesanyjával, melyet követően a két család tagjai összeverekedtek. A bántalmazás során a 26 éves férfi ásóval ütötte az ott tartózkodó személyeket, míg a 18 éves férfi egy láncot vett elő és azzal csapkodta a haragosaikat. A rendőrök a két társaság tagjait elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást H. Józsefné 53 éves és H. Róbert 31 éves helyi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a nő és a férfi 2015. július 18-án egy rakamazi üzem telephelyéről vasanyagot tulajdonított el. A sértett az elkövetőket cselekményük közben tetten érte, majd értesítette a rendőrséget. Az egyenruhások a helyszínről elmenekülő nőt és a férfit rövid időn belül elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói Rendőrőrsének munkatársai 2015. július 18-án Újhehértó belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy a 26 éves helyi lakost a Hajdúböszörményi Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta. Az egyenruhások a férfit a rendőrőrsre előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 16 éves mátészalkai, egy 14 éves és egy 16 éves hodászi lakos ellen. A három fiú 2015. július 18-án a hodászi buszmegállóban eltulajdonította egy 23 éves helyi lakos telefonját. A rendőrök a társaság tagjait a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában