Helyi közélet

2015.07.03. 13:19

Demény a kötsög az Állatbarát Alapítványnál

Nyíregyháza - Júniusban óriási dolgok történtek Állatotthonunk életében! Egy önzetlen, segíteni akaró csoport, a Deményista MentorClub igen nemes és önzetlen kezdeményezést indított, Demény kutyus Vezérletével.

Nyíregyháza - Júniusban óriási dolgok történtek Állatotthonunk életében! Egy önzetlen, segíteni akaró csoport, a Deményista MentorClub igen nemes és önzetlen kezdeményezést indított, Demény kutyus Vezérletével. Minden hónapban egy-egy állatmenhely árván maradt lakóinak megsegítésére szerveznek adománygyűjtést. Június hónapban az Állatbarát Alapítvány gondozottjainak mentora így nem más volt, mint Demény!

Demény a kötsög, egy menhelyről örökbefogadott vizslafiú! " Vizslablogger és véleményvezér. Diktátor. Gazdinevelési tanácsadó. Ikon. Mém. Celeb. VIZSLA".

Elkelt a segítség hiszen soha nem látott kutyakölyök-dömping, számos sérült kutya és sok-sok alom apró bársonytappancsú cica költözött Állatotthonunkba ebben a hónapban!

A MentorClub tagjai tárgyi és anyagi támogatással segítették lakóinkat, több százan drukkolták végig egy-egy kis sérültünk műtétét, kezelését, sőt Garfield cica és Peti kutya az ő segítségükkel szerető gazdira is talált!

2015. július 04-én 11.00 óra körüli időben az Alapítvány, Nyíregyháza, Csatorna u. 2. szám alatti Állatotthonába látogat el Demény, kétlábújával Magos Judittal és a Deményista MentorClub képviselőivel, hogy személyesen adhassák át az adományokat.

- tájékoztatta portálunkat Raska Andrea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában