Helyi közélet

2015.07.09. 09:56

Elvették a mobilját és a pénzét - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. július 8-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. július 8-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Záhonyi Rendőrkapitányság járőrei 2015. július 8-án Tuzsér belterületén elfogták L. Mária 21 éves tuzséri lakost. A nő ellen a Nyíregyházi Törvényszék körözést adott ki, mivel a jogerősen kiszabott közérdekű munka büntetésének letöltését nem kezdte meg. A rendőrök a nőt a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. László 22 éves csemői lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. július 5-én Vásárosnamény külterületén egy 44 éves helyi lakos védekezésre képtelen állapotát kihasználva eltulajdonította a nála lévő mobiltelefonját, cigarettatárcáját és készpénzét. A nyomozók a bejelentést követően azonnal megkezdték az adatgyűjtést, melynek eredményeképpen a feltételezett tettest 2015. július 8-án elfogták és gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök az időközben értékesített eltulajdonított mobiltelefont megtalálták és lefoglalták. A nyomozóhatóság K. Lászlót őrizetbe vette és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában