Helyi közélet

2015.07.17. 08:11

Halfesztivál – kilencedszer

Balsa - Újra nekidurálják magukat Balsán a komphúzó versenynek.

Balsa - Újra nekidurálják magukat Balsán a komphúzó versenynek.

Bárki, aki elég erősnek, vagy nagy stratégának érzi magát, nekiállhat a kötélnek, hogy elmondhassa, erőnek erejével húzta át a kompot 2015-ben.

Az idén július 18-án várják a megszokott szeretettel az érdeklődőket a révlejáró melletti területen.

A szabolcsi vendéglátásban nem épp jellegzetes a halászlé, azonban a balsai hungarikumnak számít, ezért került hal a levesbe a névválasztáskor. Egész nap jár majd a csi-hu-hu kisvonat, a fesztivál már délelőtt 10 órakor kinyitja kapuit. Előbb a helyiek uralják a nagyszínpadot a térség civil szervezeteit, kézműves munkáit felvonultató sátrak ölelte tér közepén.

Sztárvendégek a Tisza-parton

Nóta és operett szól ebéd­időben, Komár Laci dalai azonban csak 15 órakor csendülnek fel. A sztárvendégek: Bódi Guszti és Margó délután fél ötkor lépnek a világot jelentő balsai deszkákra, őket az Inflagranti és a Compact Disco követi.

Mire beesteledik, dalra is lehet fakadni a Képzelt riport slágereire, amit egy miskolci színtársulat prezentál a tűzijáték előtt.

A fények tánca este tíz órakor kezdődik, s a szervezők bíznak abban, hogy mindenki elégedetten tér nyugovóra az idei erőpróba, a halak, a vadak, s mindenféle jó falat élményével.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában