Helyi közélet

2015.07.09. 07:51

Megkérdeztük: Ön mer fürödni a szabad vizekben?

Nyíregyháza - <span class="namen">Bihari Ildikó </span>szívesen látogat el barátaival fürödni a Tiszára és a Túrra. „Nyomon követem a vizek hőmérsékletéről és tisztaságáról szóló jelentéseket, így nyugodtan hódolhatok a szórakozásomnak.”

Nyíregyháza - Bihari Ildikó szívesen látogat el barátaival fürödni a Tiszára és a Túrra. „Nyomon követem a vizek hőmérsékletéről és tisztaságáról szóló jelentéseket, így nyugodtan hódolhatok a szórakozásomnak.”

Lukács Alfréd a párjával és barátaival szokott csobbanni. „Ez közösségi program. Mellette bográcsozunk és sátorozunk is.”

Töviskes Edina kedvenc évszaka a nyár. „A családommal és a barátaimmal nyaraláskor szívesen fedezem fel a környék folyóit, ahol hódolhatok kedvenc sportomnak, az úszásnak.”

Szabó László nyáron szereti a természetes vizeket. „Bár sokan járnak Tivadarra fürdőzni a Tiszához, az én szívemhez azonban a Túr közelebb áll.”

Czuprákné Belényesi Terézia szerint a folyók minden szépségük ellenére természetesen jelentős veszélyforrásnak számítanak. „Az óvatos fürdőzők közé tartozom, de családom többi tagja vízimádó. Sőt, már az unokáim is örömmel pancsolnak természetes vizeinkben.”

Győri Zsanett folyó mellett nőtt fel, éppen ezért egyáltalán nem ismeretlen számára a szabad vízi fürdőzés. „Édesapám csak olyan helyen engedett úszni, ahol tudta, hogy nem eshet bajom. Aki nem ismeri eléggé a szabad vizek jellemzőit, tapasztalt ember nélkül jobb, ha nem ott fürdőzik.”

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában