Helyi közélet

2015.07.30. 18:02

Új helyen a rehab, és utat építenek a Jósa András Oktatókórházban

Nyíregyháza - A Jósa András Oktatókórházban útépítési munkák kezdődtek június 30-tól, a Tömbkórház Projekt kivitelezési munkálataihoz kapcsolódóan - tájékoztatta portálunkat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház.

Nyíregyháza - A Jósa András Oktatókórházban útépítési munkák kezdődtek június 30-tól, a Tömbkórház Projekt kivitelezési munkálataihoz kapcsolódóan - tájékoztatta portálunkat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház.A sebészeti épület melletti szakasz zsákutca lett, a mellette épülő út kiépítése miatt. A zsákutcában a kórház területére érkező autók számára a parkolás továbbra is biztosított, de az átmenő gyalogos forgalom elől elzárt terület lett ideiglenesen. A parkolás a parkoló lemez megépítéséig lesz megengedett a fent említett területen. A parkoló lemez kivitelezése az ősz folyamán várható.

A területen jelen lévő biztonsági szolgálat munkatársai készséggel adnak felvilágosítást a keresett osztályok, szakrendelések helyéről, azok megközelítési lehetőségeiről.

Átköltözött a Rehabilitációs Osztály

A felnőtt Rehabilitációs Osztály július 30-án a Szülészeti épület földszintjéről a felújított felnőtt rehabilitációs épületbe költözött. A felnőtt Rehabilitációs Osztály által a Szülészet földszintjén átmenetileg használt területet  csütörtökön átadták a Magyar Építő Zrt. részére, ahol előrelőáthatóan októberig tartó felújítási munkálatok végeztével a későbbiekben a Gerincsérült Részleg kap helyet. A munkálatok során a betegellátás zavartalanul folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában