Helyi közélet

2015.08.04. 17:51

Jótékonysági nap rendez a mesterfodrász

Nyíregyháza - Nemcsak átváltoztatja, de egy különleges nappal meg is örvendezteti a fogyatékkal élőket a mesterfodrász.

Nyíregyháza - Nemcsak átváltoztatja, de egy különleges nappal meg is örvendezteti a fogyatékkal élőket a mesterfodrász.

Jótékonysági napot rendez Lukovics György aranykoszorús mesterfodrász mozgássérülteknek és enyhén szellemi fogyatékosoknak augusztus 15-én, a Tiszavasvári út 41. alatti Esélycentrumban. A rendezvény egy korábbi sikeres program folytatásának is tekinthető, ugyanis hét évvel ezelőtt nagy médiafigyelem közepette, ugyanezen a helyszínen és feltételek mellett sikerült egy felelhetetlen napot szerezni a rendezvény akkori résztvevőinek. A délelőtt 9-től kezdődő program során elkészítik a jelenlévők frizuráját, s nemcsak hajat vágnak, de festenek is, ha kell.

Bevételt is hoz

A divatos frizuraviselet mellé körömápolás és smink is dukál, ruhapróbára és egy üdítő masszázsra is lesz lehetőség, s mindez állatmenhelyekről hozott kisállatok simogatásával is kiegészül. A végeredményről fényképfelvétel és falinaptár készül, amelynek értékesítéséből a nap vendégei később bevételre is szert tehetnek. A szervezők remélik, hogy a hét évvel ezelőttihez hasonlóan most is egy – szemekbe könnyeket csaló – csodás napot tudnak ajándékul adni.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában