Helyi közélet

2015.08.02. 11:27

Készülnek az Árnyéklovag epizódjai

Nyíregyháza - A harmadik és negyedik rész mérföldkő lesz a sorozat történetében.

Nyíregyháza - A harmadik és negyedik rész mérföldkő lesz a sorozat történetében. Gyuris Tibor rendező és elkötelezett stábja a folyamatos egyeztetési, szervezési és szponzori tárgyalások közepette is folytatja az Árnyéklovag című film forgatását.

A bábuk a táblán és az Egy nagy üzlet körvonalai című harmadik és negyedik epizód munkálatai már elkezdődtek. Tavaly év végén már rögzítettek egy-két jelenetet, és most, a meleg nyárban a stáb új erőkkel (új technikai stábtagokkal, új támogatócégekkel) felvértezve indult neki a munkának.

Tavasszal egy fővárosi hangstúdióban vették fel a sorozat egyik fődalát (Kiss Zoltán executive producer és az Aktual Building Kft. jóvoltából), most, párhuzamosan a forgatási munkákkal ennek a dalnak is folynak az utómunkálatai.

Lendületben maradnak

A harmadik és negyedik rész mérföldkő lesz a sorozat történetében: a cselekmény teljesen kibomlik, felsorakozik szinte a teljes szereplőgárda, technikai újdonságokat is bevetnek, Nyíregyháza szép helyszínei pedig földön, vízen, levegőben is láthatóak lesznek.

A nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház társulatából többen is csatlakoznak majd a szereplőgárdához, a néhány közismert fővárosi művész mellett. A szponzori vonalon újabb támogatók is feltűntek, nagy reményekkel áll a stáb az augusztusi tárgyalások elé: talán sikerül két producert is megnyerniük.

A csapat most egyszerre két részt forgat, a tapasztalatok ugyanis azt mutatták, hogy az elhúzódó utómunkák jelentik a nagyobb megterhelést. Az Árnyéklovag stábja továbbra is lendületben szeretne maradni, és mindenképpen eljuttatni az izgalmas és mély tartalommal rendelkező produkciót a hazai-városi és később a nagy-nemzetközi közönség elé is.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában