Helyi közélet

2015.08.08. 10:52

Megkérdeztük: A szabad vizeket vagy a strandokat szereted jobban?

Nyíregyháza - <span class="namen">Bodnár Dániel</span> Tiszalökön él. Hiába a Tisza közelsége, egyáltalán nincs ínyére a strandolás. – Nem bírja a bőröm az erős napfényt, ezért nem is szoktam strandra, vízpartra járni. Nekem a kikapcsolódás nem az, hogy napozok, a szabadidőmet inkább aktív pihenéssel töltöm.

Nyíregyháza - Bodnár Dániel Tiszalökön él. Hiába a Tisza közelsége, egyáltalán nincs ínyére a strandolás. – Nem bírja a bőröm az erős napfényt, ezért nem is szoktam strandra, vízpartra járni. Nekem a kikapcsolódás nem az, hogy napozok, a szabadidőmet inkább aktív pihenéssel töltöm.

Komlósi Coral jobban szereti a medencés strandokat. – Több a fiatal, jobban lehet ismerkedni. Egészségügyi szempontból is jobban megbízok a sóstói strand vizében, mint a Tiszáéban – válaszolta a fiatal lány.

Képes Klára szívesen megmártózik a Tiszában, de a kiépített strandokat is kedveli. – Lényeg, hogy olyan helyen fürödjek, ahol megfelelő a vízminőség – tette hozzá.

Rajhóczki Petra inkább a medencére szavaz, mert sok szabadvízi balesetről hallott már. – Ettől függetlenül járok a Tiszához is, de nyugodtabb vagyok egy normál strandon – mondta a fiatal lány.

Somogyi Róbert leveleki, de csak ritkán keresi fel a helyi tavat; ha kimegy, akkor is csak röplabdázni. – Különösebben nem rajongok a strandokért, a vízbe legfeljebb akkor megyek be, ha már nagyon-nagyon meleg van – válaszolta a fiatalember.

Tóth Richard a medencékre szavaz. – Ha választani kell, inkább a medencét preferálom.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában