Helyi közélet

2015.08.29. 19:08

Nyírbátor vitte el a vándorkupát

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Záhony adott otthont a pénteki megyei tűzoltócsapatok kispályás labdarúgó mérkőzésének a városi sportpályán.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Záhony adott otthont a pénteki megyei tűzoltócsapatok kispályás labdarúgó mérkőzésének a városi sportpályán.

Összesen hét csapat, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság mellett, a nyírbátori-, a kisvárdai-, a mátészalkai-, a záhonyi- és a nyíregyházi-, valamint a tiszavasvári tűzoltók mérhették össze tudásukat a labdarúgásban.

Nyírbátor végzett az első helyen, a második Kisvárda lett és a harmadik helyen Tiszavasvári csapata végzett, megelőzve Záhony-, Nyíregyháza-, Mátészalka- és a megyei igazgatóság csapatát.

A legeredményesebb játékos Varga Norbert tű. százados lett, a legjobb kapus címet Pekk János tű. főtörzsőrmester vehette át, a gólkirályi címet pedig Szopkó Péter tű. főtörzsőrmester érdemelte ki.

Az elismeréseket a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetői állományából Nagy József tű. ezredes, igazgatóhelyettes és Leskovics Zoltán tű. alezredes, megyei tűzoltósági főfelügyelő adták át.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában