Helyi közélet

2015.08.22. 11:21

Őrizetben a nyíregyházi zaklató - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. augusztus 21-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. augusztus 21-én történt rendőrségi eseményeiből. A Tiszavasvári Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 19 éves, egy 17 éves, két 14 éves, valamint egy 42 éves tiszaeszlári lakosok ellen. Az ötfős társaságot 2015. augusztus 21-én egy Tiszaeszlár külterületén lévő mezőgazdasági földterületen a mezőőr tetten érte, miközben több zsák dinnyét kíséreltek meg eltulajdonítani. A rendőrség a társaság tagjait előállította a rendőrkapitányságra és szabálysértési őrizetbe vette.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság járőrei 2015. augusztus 21-én elfogták L. Tünde 32 éves nyírbátori lakost, aki ellen a Nyírbátori Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a nőt előállították a rendőrkapitányságra és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Nyírlugosi Rendőrőrse valótlan bejelentés szabálysértés elkövetése miatt vett szabálysértési őrizetbe egy 30 éves nyírmihálydi nőt. A nő 2015. augusztus 21-én a 112-es segélyhívó telefonszámra bántalmazásáról tett bejelentést. A rendőrök megállapították, hogy a bejelentés valótlan volt, a nőt nem bántalmazták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2015. augusztus 21-én elfogták és bűnügyi őrizetbe vették M. Zoltán 41 éves nyíregyházi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság zaklatás vétség elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogta és bűnügyi őrizetbe vette B. Ernő 41 éves tóalmási lakost. A megalapozott gyanú szerint a férfi 2015. augusztus 20-án 23 óra körüli időben egy fehérgyarmati társasház egyik földszinti lakásának ablakáról letépte a szúnyoghálót és bement a nyitott ablakon. A lakásból egy pénztárcát tulajdonított el a benne lévő készpénzzel és személyes iratokkal. A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül a férfit elfogták és gyanúsítottként kihallgatták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában