Helyi közélet

2015.08.11. 07:54

Szabolcsi lány lehet az idei Miss Balaton

Pócspetri - Fesztiváloknak, báloknak is van már szépségkirálynőjük, s hamarosan megtudjuk, ki nyeri el augusztus 15-én Balatonfüreden a Miss Balaton címet. Erre a versengésre benevezett a pócspetri származású Tóth Anett is, aki bejutott a döntő tizenhat legszebb leánya közé.

Pócspetri - Fesztiváloknak, báloknak is van már szépségkirálynőjük, s hamarosan megtudjuk, ki nyeri el augusztus 15-én Balatonfüreden a Miss Balaton címet. Erre a versengésre benevezett a pócspetri származású Tóth Anett is, aki bejutott a döntő tizenhat legszebb leánya közé.

Míg Párisz trójai királyfinak csupán három istennő között kellett eldöntenie, hogy melyikük kapja legszebbként Erisz aranyalmáját, addig a Miss Balaton szépségverseny zsűritagjainak tizenhat csinosabbnál csinosabb, szebbnél szebb leány közül kell kiválasztaniuk a királynőt.

Hasznos tanácsok

– A lányok már a zártkörű felkészítőtáborban vannak, hiszen hamarosan itt van augusztus 15-e, a balatonfüredi döntő napja – tájékoztatta lapunkat Cseh Linda, a verseny sajtókommunikációs feladatait ellátó Red Lemon Media PR-csoportvezetője. – A versenyzők már korábban részt vettek egy ruhapróbával egybekötött fotózáson is. A fotózáskor sok hasznos tanácsot is kaptak, hiszen a kétnapos tréningen Lipcsei Betta egykori szépségkirálynő, Horváth Éva versenykoordinátor és Dukai Regina modell segítették a gyönyörű lányokat. Egyébként a Miss Balaton by Cosmopolitan döntőseire már szavazhat a közönség a http://bit.ly/1W10ov7 linken – tette hozzá Cseh Linda.

Van kiért izgulniuk Szabolcs-Szatmár-Bereg lakóinak is, hiszen a döntőbe bejutott a 25 esztendős, pócspetri származású Tóth Anett is. Nyíregyházán érettségizett a Széchenyi István Közgazdasági Szakközépiskola közgazdasági tagozatán, majd a Debreceni Egyetem pénzügy és számvitel alapszakán tanult tovább. Ezt követően maradt a Debreceni Egyetemen, és okleveles közgazdászként számvitel mesterszakon végzett tavaly. Októberben költözött Budapestre, ahol könyvvizsgáló asszisztensként dolgozik egy német cégnél.

– Mindig figyelemmel kísértem a szépségversenyeket, viszont csak most éreztem magam elég érettnek, hogy jelentkezzem egy ilyen versenyen. Már többen biztattak, hogy induljak el egy ilyen megmérettetésen, de az egyetem elvégzését tartottam eddig fontosnak. A tavalyi Miss Balatont is végig figyelemmel követtem, szimpatikus volt a szervezés, illetve az, hogy a lányok belső értékeit is fontosnak tartják, ezért döntöttem úgy, hogy jelentkezem – mondta el érdeklődésünkre Anett. – A versenyen szeretném bizonyítani és megmutatni, hogy az igényes külső igenis takarhat értékes belsőt.

Korrekt a szervezés

Kíváncsiak voltunk arra is, milyen helyezéssel lenne elégedett Anett.

– Ha belekezdek valamibe, abban igyekszem mindig maximálisan helytállni, így természetesen itt is – hogy őszinte legyek – az első hellyel lennék a legelégedettebb. A verseny alakulásától függetlenül már most is boldog vagyok, hogy a döntősök között lehetek. Egyébként nagyon korrekt a szervezés, a szervezők mindent megtesznek a sikeres felkészülésünk érdekében.

Hazalátogat a szüleihez

Rákérdeztünk arra is, milyenek a lányok, van-e köztük rivalizálás.

– A lányok nagyon kedvesek, széthúzást, rivalizálást nem tapasztaltam. Próbáljuk egymást segíteni, és szívből remélem, hogy ez így is marad.

– A verseny után még marad pár hét a nyárból, ami már csak a pihenésé lesz. Hazalátogatok a szüleimhez Pócspetribe, mert az az igazi otthonom, illetve a barátaimmal szeretnék majd találkozni, velük programokat szervezni– mondta befejezésül Tóth Anett.

KM-MML


Többfordulós megmérettetés után összeállt a Miss Balaton by Cosmopolitan döntős csapata. A 16 hölgynek három castingon kellett helytállni, ahol különféle feladatok teljesítésével bizonyították: helyük van a legszebbek között. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában