Helyi közélet

2015.08.26. 08:06

Szalma és szemét lángolt - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. augusztus 25-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. augusztus 25-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy magyar rendszámú személygépkocsi villanyoszlopnak ütközött kedden délután a 38-as számú főúton, Nyírtelek átvezető szakaszán. A gépkocsi vezetője megsérült. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején és a szolgáltató kiérkezéséig a helyszínt biztosították, majd az útakadály megszüntetésén dolgoztak. A baleset következtében megrongálódott oszlop cseréje miatt átmenetileg tizenöt fogyasztó maradt áram nélkül.

Egy személygépkocsi az útról lesodródott, az árokba csapódott és a tetejére borult kedden este Laskodon, a Petőfi Sándor utcában. A gépkocsiban utazó négy fiatal könnyebb sérüléseket szenvedett. A baktalórántházi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói a járművet áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a gépkocsit kerekeire állították.

Nyolc darab körbálás szalma égett kedden este Tiszaeszláron, a Hajnal utca végén. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók kéziszerszámokkal és több vízsugárral fékezték meg a lángokat, személyi sérülés nem történt.

Egy négyzetméteren gyulladt meg az összehordott szemét szerda hajnalban Nyíregyházán, az Aranykalász soron. A város hivatásos tűzoltói akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés nem történt.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában