Helyi közélet

2015.09.19. 10:21

Biciklit, ruhát és bort is lopott - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. szeptember 18-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. szeptember 18-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsének munkatársai 2015. szeptember 19-én Nyíregyháza belterületén elfogták Á. Attila 28 éves napkori lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. Az egyenruhások Á. Attilát a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást S. László 30 éves petneházi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. szeptember 18-án egy petneházi lakóház udvarára bemászott, ahonnan kerékpárt, kerti szerszámokat, ruhaneműket és bort tulajdonított el. A helyi körzeti megbízottak a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit fél órán belül elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök S. László tartózkodási helyén az eltulajdonított tárgyak nagy részét megtalálták és lefoglalták. Az eljárás során a férfi beismerő vallomást tett.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában