Helyi közélet

2015.09.26. 09:12

Két 16 éves fiú törte fel a kocsit Kisvárdán - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. szeptember 25-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. szeptember 25-én történt rendőrségi eseményeiből.

Lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanújával a Kisvárdai Rendőrkapitányság folytat büntetőeljárást két 16 éves fiúval szemben. A dögei, illetve szabolcsveresmarti lakosokat a kisvárdai kórház parkolójában érték autófeltörésen 2015. szeptember 25-én éjszaka. A rendelkezésre álló adatok szerint egyikük őrködött, míg társa betörte egy gépkocsi ablakát, és az utastérben értékek után kutatott. Elvinni nem tudtak semmit, mert a kórház rendésze megzavarta őket. A két fiút a rendőrök előállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A mátészalkai vasútállomáson lopták el egy férfi lerakott utazótáskáját 2015. szeptember 25-én este. A sértett az egyik induló vonaton meglátta a táskájában kutató fiatalt, és értesítette a rendőrséget. A 17 éves mátészalkai fiút előállították a városi kapitányságra, ahol tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, és gyorsított eljárásban bíróság elé állítják.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe egy nőt 2015. szeptember 25-én. A 20 éves helyi lakos a város külterületén tiltott helyen, az előírt orvosi igazolás nélkül kínálta szexuális szolgáltatásait.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában