Helyi közélet

2015.09.02. 11:40

Nagyot fognak partikázni a nyíregyről elkerült kisvasúti kocsik a Balatonon

Most szombaton rendezik meg a Balatonfenyvesi Kisvasút Napot, ahol lesz tárcsán sült kolbász, "Előzd meg a kisvasutat" futóverseny, és persze a két Nyíregyházáról elszállított kisvasúti kocsi.

Most szombaton rendezik meg a Balatonfenyvesi Kisvasút Napot, ahol lesz tárcsán sült kolbász, "Előzd meg a kisvasutat" futóverseny, és persze a két Nyíregyházáról elszállított kisvasúti kocsi.

Akinek van esetleg kedve nosztalgiázni, utazzon le a Balatonra a hétvégén, a kisvasut.hu-n elérhető a program.

Aztán meg majd... Találkozunk a Felcsúti Kisvasút Napon?


Bár a hivatalos tájékoztatás nem erősítette meg, mégis arról suttog egész Nyíregyháza, hogy a Kisvasút Felcsútra kerül. Sokan ezt igazságtalannak érzik. Talán igazságosabb lenne, ha mi is elhozhatnánk cserébe valamit Felcsútról. Beüzemeltük tehát a Street View-t és végigsétáltunk a Fejér megyei községen, mintha csak egy piacon lennénk. Ön mit hozna el Felcsútról? tovább »

Felcsút vagy nem Felcsút, ez itt a kérdés. A Balatonnál már imádják az innen elvitt nyitott kocsikat. Sokáig tartott, de a MÁV Zrt. végre megküldte válaszlevelét. tovább »

Mikor az ember kiszolgáltatott helyzetben van, mikor tehetetlennek érzi magát, hatalmas düh feszíti belülről, s közben valami nagy-nagy fájdalmat érez. Ilyen furcsa, „széteső” állapotban vannak mindazok, akiknek jelentettek is valamit a Nyírvidéki Kisvasút mozdonyai, kocsijai. M. Magyar László jegyzete. tovább »

„Több napja lázas munka folyik a kisvasút nyíregyházi végállomásán, újítják fel a mozdonyokat és a kocsikat. Talán végre elkezdődött valami, s újra fog járni a kisvonat Nyíregyházán?” – kereste meg az egyik olvasónk szerkesztőségünket. Utánajártunk! tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában