Helyi közélet

2015.09.27. 09:51

Ritka manapság: emberségből jeles

Nyírbátor - Jó végre ilyet is hallani! Olvasónk a buszon felejtette az egyik táskáját, de ami ezután történt vele, nos, ritka manapság... sajnos.

Nyírbátor - Jó végre ilyet is hallani! Olvasónk a buszon felejtette az egyik táskáját, de ami ezután történt vele, nos, ritka manapság... sajnos.

Szeptember 25-én a kora reggeli órában, 6 óra 35 perckor Nyíregyházán az 5-ös busszal utaztam. Az Örökösföldi Orvosi rendelőnél a Penny utáni buszmegállóban szálltam le, s akkor vettem észre, hogy a buszon felejtettem az egyik táskámat, melyben fontos orvosi papírok és ruhanemű volt.

Elmentem az itteni végállomás irodájában, és az ott dolgozó hölgy (akiről csak annyit tudok, hogy Piroskának hívták) azonnal a segítségemre sietett, szolgálati telefonján a nyilvántartásból kikeresve, hogy ki vezette a fenti buszt kapcsolatba lépett a sofőrrel aki szintén segítőkész volt, s megtalálta a buszon a táskámat

A sofőrről is csak azt tudom, hogy Jánosnak hívták. A gyors segítségnek köszönhetően az eset után 1 órával már a kezembe volt a táska. A hölgy nem csak segítőkész volt, hanem behívott az irodájába, leültetett és kávéval kínált. Remélem ha olvassák a cikket magukra fognak ismerni. Nagyon ritka manapság az ilyen segítő készség, sokan példát vehetnének róluk. Ezúton mégegyszer köszönöm az önzetlen segítségüket!

- Kerekes Pálné, Nyírbátor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában